Угода користувача

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і надаю добровільну згоду на оброку моїх персональних даних.

Персональні дані

Ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI. (Далі по тексту Закон України від 01.06.2010 № 2297-VI)

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Суб’єкт персональних даних - фізична особа, персональні дані якої обробляються.

Розпорядник персональних даних - фізична чи юридична особа, якій володільцем персональних даних або законом надано право обробляти ці дані від імені володільця.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Згода суб’єкта персональних даних - добровільне волевиявлення фізичної особи (за умови її поінформованості) щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки, висловлене у письмовій формі або у формі, що дає змогу зробити висновок про надання згоди. У сфері електронної комерції згода суб’єкта персональних даних може бути надана під час реєстрації в інформаційно-телекомунікаційній системі суб’єкта електронної комерції шляхом проставлення відмітки про надання дозволу на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки, за умови, що така система не створює можливостей для обробки персональних даних до моменту проставлення відмітки.

Мені, як суб’єкту персональних даних, зрозуміло зміст ст.2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI, та статті 8 даного Закону, якою закріплено права суб'єкта персональних даних.

На виконання вимог Закону шляхом заповнення на цьому сайті заявки для розгляду можливості придбання товару в кредит та натискання кнопки «Замовлення підтверджую» даю беззаперечну згоду на збір, обробку, зберігання та використання вказаних у цій заявці моїх персональних даних, з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки інформації у будь-яких бюро кредитних історій України з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що Розпорядник персональних даних має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи. Моя згода відповідає вимогам Закону та є підставою для обробки моїх персональних даних.

Ми цінуємо ваше право на особисте життя та нерозголошення вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності — правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту  https://швейні-машинки.укр, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу info.sewko@gmail.com

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI, уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою info.sewko@gmail.com

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для отримання замовлення, яке ви зробили, для обробки ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси покупця, а також для запобігання випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з вами. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для зв’язку з вами, наприклад повідомити вас про зміну наших послуг або надіслати вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було вами зроблено та зв’язатися з вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням покупця.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, керуємся Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI. та іншим чинним законодавством України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення вами цих даних.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від вас, та з вашого відома. Так, коли ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану вами інформацію. Коли ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його вам. Коли ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює ваші можливості використання інтернету, зберігаючи ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на вашому комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на вашому комп’ютері вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про вас та не надають нам вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з вашого комп’ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які вам найбільше подобаються з метою надання вам більше інформації, в якій ви зацікавлені.

Ярлик «help» на панелі більшості браузерів проінформує вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту, і ми рекомендуємо вам залишати їх ввімкненими.

Розголошення та передача даних

Ми розкриємо інформацію у випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;

Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких ви отримуєте ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент. У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

ТОП 10 товарів

ТОП 10 популярных товарів на сайті: Швейна машинка Janome Top 12, Швейна машинка Janome 1522 GN, Оверлок Janome 210D, Швейна машинка Janome 2160 DC, Швейна машинка Janome Dress Code, Швейна машинка Bernina Bernette B05 Academy, Швейна машинка Janome Decor Excel Pro 5124, Швейная машина Janome 1221, Швейна машинка Janome QDC 630, Швейна машинка Bernina Bernette Chicago 5